Waarom GRIP500?

Het meest volledige gamma op de markt.

Ontdek op GRIP500 meer dan 300 bandenmerken, 50 velgmerken, 10 merken sneeuwkettingen. Met meer dan 150.000 producten op de site, zult u altijd de banden, sneeuwkettingen of velgen vinden die u voor uw auto zoekt. U kunt deze vervolgens selecteren, vergelijken, alle details bekijken en de meningen van klanten lezen op onze productfiches.

Maak de juiste keuze.
Het meest volledige gamma op de markt.

De beste prijzen op de markt.

GRIP500 raadpleegt dagelijks de prijzen van concurrenten en past zich aan de beste tarieven aan. Parallel zijn de aankoopteams verbonden met meer dan 200 producenten en leveranciers om doorlopend goede deals te sluiten op een bepaald moment, zodat u daarvan kunt genieten.

Bespaar geld
De beste prijzen op de markt.

De levering is gratis bij aankoop vanaf 2 identitieke banden.

Bij ons worden de leveringen beheerd door professionals die gewend zijn om lasten te hijsen, te transporteren en om snel en correct te leveren. Wij delen u ook een trackingnummer mee, zodat u altijd weet waar uw banden zich bevinden. Wij leveren gratis vanaf de tweede identieke band die u op onze site aankoopt.

Gratis en snelle levering
De levering is gratis bij aankoop vanaf 2 identitieke banden.

Onze site is goed beveiligd.

De verbnding tussen uw verkenner en onze server is gecodeerd. Heel onze site valt onder HTTPS. We gerbruiken de SSL-certifcaten van de wereldleider GoDaddy om onze site te beveiligen. Om meer te vernemen over de wijze waarop wij gegevens beveiligen en beheren, nodigen wij u aan om ons vertrouwelijkheidscharter te raadplegen en onze pagina die aan het beheer van cookies is gewijd.

Beveiligde site met HTTPS-protocol
Onze site is goed beveiligd.

Bandengarantie om teleurstelling te voorkomen.

Niets is vervelender dan uw banden te vervangen en enkele weken later een lekke band te krijgen. Daarom hebben we een kwaliteitsgarantie tegen lekke banden in het leven geroepen. Een lekke band = een vervangende band, geldig voor 1 jaar en het kost maar een paar euro, neem geen enkel risico.

Verzeker uw banden.
Bandengarantie om teleurstelling te voorkomen.

Eenvoudige en efficiënte montage.

Grip500 telt meer dan 40.000 partner-montagestations. Met een dergelijk netwerk bent u zeker dat u uw banden kunt laten monteren, gelijk waar u bent. Thuis, op vakantie, bij vrienden, op verplaatsing voor uw werk, op reis in het buitenland, er is altijd een partner-montagestation bij u in de buurt.

Zie onze partnerstations
Eenvoudige en efficiënte montage.